8 Αυγούστου 2014

ΕΝΦΙΑ: Τα ονόματα των 27 ...ευαίσθητων βουλευτών

Όταν μιλάμε για την καταστροφή που γίνεται στην ελληνική κοινωνία, χρησιμοποιούμε γενικές περιεκτικές εκφράσεις, όπως κυβέρνηση, βουλή, θερινό τμήμα κ.τ.τ. Όμως σε αυτούς τους όρους περιέχονται άτομα με ονοματεπώνυμο που αποφασίζουν/ψηφίζουν όλα αυτά τα μέτρα που έχουν εξαθλιώσει την πλειοψηφία των συμπατριωτών μας. Σε άλλο post είχα καταγράψει τα ονόματα των βουλευτών που είχαν ψηφίσει τα δυο μνημόνια. Σε κάποιο άλλο θα αναφέρω και τα ονόματα εκείνων που ψήφισαν μεσοπρόθεσμα και άλλους παρόμοιους εξοντωτικούς νόμους. Επειδή πρέπει όσοι τους ψηφίσατε, να δείτε ότι η ψήφος σας ...έπιασε τόπο. Για να μην το ξανακάνετε...

Στο σημερινό post θα ήθελα να καταγράψω τα ονόματα 27 βουλευτών που ξεπέρασαν τα όρια της γελοιότητας (έχοντας ξεπεράσει προ πολλού άλλα όρια, όπως της συμπόνιας, της συμπαράστασης και λοιπών παρόμοιων συναισθημάτων απέναντι στους πολίτες που τους εξέλεξαν). Πρόκειται γι'αυτούς που, ενώ ψήφισαν τον εξοντωτικό φόρο ακίνητης περιουσίας (τον ΕΝΦΙΑ), παριστάνουν τώρα ότι έχουν ευαισθητοποιηθεί απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε ο νόμος που ψήφισαν. Δηλαδή, αφού με την ψήφο σας βρέθηκαν στη βουλή και σας επέβαλαν νόμο που σας σπρώχνει σε απόγνωση, τώρα παριστάνουν τους ευαίσθητους. Ο χαρακτηρισμός που βρήκα εγώ πως τους ταιριάζει είναι η γελοιότητα, εσείς μπορείτε να βρείτε το δικό σας χαρακτηρισμό. Η ελληνική γλώσσα, άλλωστε, είναι πλούσια.


Όταν, λοιπόν, θα έλθει η ώρα να πάτε να ψηφίσετε (αν μας το επιτρέψουν, αφού προσπαθούν να μας πείσουν με διάφορα κόλπα, ότι οι εκλογές είναι όχι μόνο άχρηστες, αλλά και ...επιζήμιες για τη χώρα) ρίξτε μια ματιά στο σημερινό κατάλογο, στον προηγούμενο με τα ονόματα αυτών που ψήφισαν τα μνημόνια και σε όποιον ακόμα αναρτήσω μελλοντικά. Γιατί αυτοί που μας καταστρέφουν (και μας κοροϊδεύουν) έχουν ονοματεπώνυμο. Πάντως η τιμητική πρώτη θέση της λίστας ανήκει δικαιωματικά στον Τζαμτζή, που συνήθως έχει αντιρρήσεις για τους καταστροφικούς νόμους και μετά (ή πριν, στην περίπτωσή μας) τους ψηφίζει και με τα δυο χέρια.

Τα ονόματα των ...ευαίσθητων:

















Τζαμτζής Ιορδάνης, Βουλευτής Πέλλας
Βλαχογιάννης Ηλίας, Βουλευτής Τρικάλων
Τσιάρας Κώστας,  Βουλευτής Καρδίτσας
Τζαβάρας Κώστας, Βουλευτής Ηλείας
Αναστασιάδης Σάββας, Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης
Βλάχος Γεώργιος, Βουλευτής Υπολοίπου Αττικής
Στυλιανίδης Ευριπίδης, Βουλευτής Ροδόπης
Δαβάκης Αθανάσιος, Βουλευτής Λακωνίας
Νταβλούρος Αθανάσιος, Βουλευτής Αχαΐας
Λυκουρέντζος Ανδρέας, Βουλευτής Αρκαδίας
Κοντός Αλέξανδρος, Βουλευτής Ξάνθης
Καράμπελας Γιάννης, Βουλευτής Βοιωτίας
Κόλλιας Κώστας, Βουλευτής Κορινθίας
Κλειτσιώτης Κώστας, Βουλευτής Καβάλας
Κοντογιάννης Γεώργιος, Βουλευτής Ηλείας
Κοψαχείλης Τιμολέων, Βουλευτής Γρεβενών
Μανδρέκα Ασπασία, Βουλευτής Φωκίδας
Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Βουλευτής Ημαθίας
Σολδάτος Θόδωρος, Βουλευτής Λευκάδος
Βογιατζής Παύλος, Βουλευτής Λέσβου
Κουτσούμπας Ανδρέας, Βουλευτής Βοιωτίας
Καραμανλή Άννα, Βουλευτής Β Αθηνών
Σαμπαζιώτης Δημήτριος, Βουλευτής Μεσσηνίας
Μαρίνος Ανδρέας, Βουλευτής Ηλείας
Δήμας Χρήστος, Βουλευτής Κορινθίας
Κουτσογιαννακόπουλος Κώστας, Βουλευτής Φθιώτιδας
Πασχαλίδης Ιωάννης, Βουλευτής Καβάλας
GreekBloggers.com